2014. szeptember 5., péntek

V. Goju-ryu Sziget Kupa versenykiírás - 2014


GOJU-RYU SZIGET KUPA
V. Gyermek, Ifjúsági és Felnőtt Baráti Találkozó 


Célja: Felkészülés a nagyobb versenyekre, valamint a baráti és sportkapcsolatok ápolása.

Időpont: 2014. november 8.                          10.00óra 


Rendezője: „KAKUSEI” Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület

Bírók: Főbíró: Pudner Balázs, bírók: Meghívott hazai bírók.

Fővédnök: Dr. Gila Pál, a Magyar Goshu-kan Karate-do Szövetség elnöke

Shiai:  3 küzdőtér lesz (7x7 m-es), először a csapatversenyszámok, majd egyéni kata utána közvetlenül egyéni kumite versenyszámok következnek az adott korcsoportban, majd a következő korcsoport. (Eredményhirdetés óránként 11.00 órától.)

Program: 
·         9.00 regisztráció és a csapatok fogadása
·         10.00 megnyitó
·         10.15 csapatok bevonulása. verseny megkezdése lány, fiú csapat kata, kumite, majd korosztályonként lány, fiú kata, kumite, utána felnőtt női, férfi kata, kumite, folyamatosan óránként eredményhirdetés.
·         16.00 Verseny várható vége (létszámtól függően) 

Szabályok: 
WKF szabályrendszer szerint A következő eltérések: testprotektor, fejvédő használata nem kötelező. Fogvédő, seiken és lábfejvédő kötelező (márkamegkötés nélkül, de azonos színben), lábszárvédő, és  ágyékvédő ajánlott. 14 éves kortól mellvédő használata ajánlott a lányoknál. (kérjük, hozzatok magatokkal piros és kék övet a versenyre)

Kata: (Zászlós) 10-9 kyu tokui kata, és ismételhető . 8 kyu-tól minimum 2 kata váltogatva, döntőben ismételhető. 7 kyutól a katákat fordulónként váltatni kell, új kata bemutatása szükséges, döntőben ismételhető. Teljes vigaszág, két harmadik helyezettel.

Kumite: 6-7 éves korig 1 perc, 8-13 éves korig 1,5 perc, 14-től 2 perc tiszta küzdőidővel, felnőttekre WKF szabály szerint. Teljes vigaszág, két harmadik helyezettel.

Korcsoportok és kategóriák: 
6-7 éves, 8-9 éves, 10-11 éves, 12-13 éves, 14-15 éves, 16-17 éves, 18-20 éves fiú és lány. 20 év felettiek felnőtt kategóriában férfi és női korcsoportokban, 30 év felettiek felnőtt kategóriában férfi és női korcsoportokban, 40 év felettiek felnőtt kategóriában férfi és női korcsoportokban, 50 év felettiek felnőtt kategóriában férfi és női korcsoportokban övfokozatonként (10-8 kyu, 7-5 kyu, 4-1 kyu, 1-4 dan vagy az felett), kumite övfokozatra és súlycsoportra bontva is, amennyiben a jelentkezők száma ezt megengedi, 4 fő alatt összevonjuk a jelentkezőket, és csoportokat.4 fő indulóig körmérközés lesz kumitében. Kérésre új korcsoportok is bekerültek a felnőttek közé, azt kiemeltük.

Kérjük a versenyzők születési idejét (év, hó, nap), övfokozatát és a súlyát is megadni! A verseny napjáig betöltött életkor számít!  

Ha valaki felnevez, saját korcsoportjában nem indulhat! (Mindenki csak 1 korcsoportban!) 

(4 fő alatt a korcsoportokat/kategóriákat összevonjuk, 16 feletti jelentkező esetén bontjuk.)

Ha tudsz, alakíts csapatokat katához, lehetőleg azonos korcsoportból 1-2 év eltéréssel – lehet fiú, lány, férfi, nő, vegyes. 

Csapat kata: 14 éves korig nem kell a döntőben bunkait bemutatni. 14 éves kor felett csak az lehet győztes, aki bunkait is bemutat!  Klubok közötti csapatok összeállítása lehetséges. Ebben az esetben a csapat dönti el, hogy melyik klub színeiben indul.

Csapat kumite: Csak megfelelő számú csapat jelentkezésekor! (min. 3 csapat azonos korcsoportból) 

A nevezést kérem, időben adjátok le! 

Nevezési díj:
Egyéni:            2900 Ft/fő/1 versenyszám
3900 Ft/fő/2 versenyszám (kata és kumite)
Csapat             2100 Ft/csapat/1 versenyszám

Nevezési díjat a verseny napján, a helyszínen 9.30 ig kell leadni készpénzben vagy átutalással a 10401983-50526574-87691007 bankszámlaszámra lehet kifizetni! (Átutalásnál csütörtökön indítsd a pénzt, hogy ideérjen!) 

Nevezési cím: Kérjük csak e-mailben nevezzetek! Helyszínen nevezés NINCS!
E-mail cím: karateiskola@gmail.com 
Postai cím: 2316 Tököl, Akácos út 41.

Nevezési feltétel: Érvényes Budo pass, „Versenyezhet!” sportorvosi bejegyzéssel. Regisztrációs kártya megléte nem feltétel, nélküle is indíthatod a versenyződet!

Nevezési határidő és sorsolás: 2014. november 4. 24.00-ig (később nem tudok elfogadni nevezést)  Sorsolás eredményét 1 nappal a verseny előtt feltesszük, azon változtatást csak súlyos hiba esetén végzünk szervező és főbíró jelenlétében. 

Info: Bruszt Mária: +36-70-294-5091 vagy karateiskola@gmail.com 

Verseny honlapja: http://gojuryu-szigetkupa.blogspot.com (kiírás, nevezési lap, egyéb tudnivalók)

Díjazás: I. II. III. helyezettek részére: érem és oklevél (két III. helyezett), Goju-ryu Sziget Kupát a 3 legeredményesebb csapat nyerheti meg, melyet a verseny legvégén kihirdetünk és átadunk.

Belépőjegy: nincs

Egyéb tudnivalók: Csak a rendező engedélyével lehet bármilyen zászlót, reklámhordozót, stb. kihelyezni. A dobogón csapatzászlóval lehet fényképezkedni.

Óvás: A helyszínen írásban 5.000 Ft befizetése mellett. Amennyiben a versenybizottság az óvást elfogadja, a befizetett összeg visszafizetésre kerül WKF szabálykönyv szerint.
  
A helyszínen büfé üzemel!
 Mindenkit szeretettel várunk!
 Sporttársi üdvözlettel:
Bruszt Mária
 Elnök
 KAKUSEI SE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2021.01.10-ei versenyszámok

  e-shiko dachi: *Gál Noémi *Gálos Janka e-kata: *Tuzok Kristóf *Rostás Szófia *Torontáli Patrik *Svirzsovits Kinga *Koltai Hanna *Jassó Tünde